Chat Problems

This subforum contains questions and issues that have either been answered or addressed, or they are no longer applicable/have expired.
Locked
Nightfollower
Deck Swabber
Deck Swabber
Posts: 530
Joined: Fri Aug 02, 2002 8:11 am
Location: Nightcrawler's Bed
Contact:

Chat Problems

Post by Nightfollower » Fri Nov 28, 2003 6:25 am

In the chat, y'know the little ? next to the text enter box? The "Help" link? Well, I dunno if it's my hunkajunk computer or what, but everytime I click on it, the window pops up, but I get a 404 page. I try to refresh it but it doesnt do jack!

Any ideas??
Nightfollower.

Insert sig here.

LiveJournal

kurtlover
Swashbuckler
Swashbuckler
Posts: 1957
Joined: Sun Jun 30, 2002 2:08 am

Chat Problems

Post by kurtlover » Fri Nov 28, 2003 3:22 pm

I don't know, because for me works fine, why you don't check it again today if you have time? maybe it was a temporary thing.

Northstars Love
Lookout
Lookout
Posts: 970
Joined: Mon Jul 28, 2003 7:10 am
Location: Pair A Dice Island

Chat Problems

Post by Northstars Love » Fri Nov 28, 2003 7:14 pm

Don't worry Nightfollower. It does the same thing to me. :( Thankfully, I printed out the help info before this happened.:)

Tatu
Deck Swabber
Deck Swabber
Posts: 554
Joined: Fri Jul 25, 2003 6:02 pm
Location: deadworld.

Chat Problems

Post by Tatu » Fri Nov 28, 2003 7:45 pm

Do you use a different browser? (other than IE)

coz i know for some people who use a different browser, it doesnt work.
Call me King!

Nightfollower
Deck Swabber
Deck Swabber
Posts: 530
Joined: Fri Aug 02, 2002 8:11 am
Location: Nightcrawler's Bed
Contact:

Chat Problems

Post by Nightfollower » Sat Nov 29, 2003 5:03 am

No, I use IE, and its been going on for a while now :(
Nightfollower.

Insert sig here.

LiveJournal

sevati
Butt Monkey
Butt Monkey
Posts: 345
Joined: Fri Jul 25, 2003 12:40 am
Location: gone

Chat Problems

Post by sevati » Sat Nov 29, 2003 2:38 pm

The ? pop up Help menu has been like that for several months. I think Mabus knew about it before his leave-of-absense and had no idea how to fix it. My ? was broken with a 404 for a while, but lately its been working. Odd.

What you can do is type and send "/help" and the window should pop up on its own. Takes a few extra seconds, but all the codes and smilies will be there.
I've left the board. Friends know where to find me :)

Locked